Over ons

Badkamer met dubbele wastafel
De Sanitair Visionair

Hoge kwaliteit en transparante prijzen

De Sanitair Visionair is een jong, dynamisch bedrijf en hanteert transparante, scherpe prijzen. Wij stellen een heldere offerte op en vragen u deze nog eens rustig thuis te bekijken. Een badkamer vernieuwt u maar een of twee keer in uw leven, dus is het prettig als u de tijd krijgt voor het nemen van een beslissing.
Bent u op zoek naar een complete badkamer of losse producten, zoals badkamermeubels, kranen of spiegels? De Sanitair Visionair heeft het allemaal in huis. Voor ieder budget hebben wij een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle oplossing.

Unieke badkamer, geheel op maat

Mooie badkamer

Een badkamer gebruikt u iedere dag, zowel voor de dagelijkse handelingen als voor ontspanning. Wij maken uw badkamer daarom geheel naar uw persoonlijke smaak en wensen op maat. Onze grafisch ontwerper ontwikkelt het hele jaar door nieuwe stijlen. Stijlen die geen enkele andere badkamerleverancier aanbiedt. Laat u vooral inspireren in onze showroom.

Installatieservice

Installatieservice

Bij De Sanitair Visionair bent u aan het juiste adres voor badkamer inspiratie tot aan installatie. Van ori├źntatie in onze showroom tot prachtig eindresultaat. Wij werken met eigen vaste installateurs om zo altijd een mooie badkamer op te leveren aan onze klanten. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van een lekkere warme douche of bad in uw nieuwe badkamer!